ОВЕН Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 24-30 Януари, 2022: През

...
 
ОВЕН
Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 24-30 Януари, 2022: През
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 24–30 Януари, 2022

 

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 24-30 Януари, 2022: През идният интервал за Овните се обрисува безоблачно благополучие, обич и естетика. Отношенията ще бъдат изпълнени с деликатност, схващане и невероятна идилия. Но към края на интервала тези моменти могат да бъдат изменени. Отношенията могат да бъдат изпълнени с беззащитност и нервност един от различен. Но не се разстройвайте. Създайте нови страсти – пътувайте отвън града, срещайте се с другари, посетете красиво място измежду природата, макар метеорологичните условия. Разнообразете животът си, който в случай че към този момент се е трансформирал в рутина, с нови занимания, да вземем за пример.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 24-30 Януари, 2022: През идният интервал двойките ще се радват на благополучие и естетика. Никакво различие не може да ви попречи да се насладите на мощните усеща. Що се отнася до необвързаните представители на зодия Телец, през идните дни хороскопът предсказва доста забавни запознанства, които ще бъдат свързани с хубав флирт и създаване на дълготрайни връзки. Резултатите от тези срещи ще зависят единствено от желанието на Телеца да построи сериозна връзка.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 24-30 Януари, 2022:  Може да се окажете в плен на доста мощни сантиментални усеща и събития. През този интервал стабилността на връзката ви ще бъде леко разтърсена. Основните виновници за това ще бъдат компликациите в работата и краткотрайната меланхолия. Не забравяйте, че вашият сътрудник е човек, който се пробва да ви помогне и да ви измъкне от това положение, тъй че не претоварвайте този, който ви обича, с цялата си негативност. Ако не се вслушате в този съвет, сътрудникът ви може да се умори от тази нервност и даже да се осмели да приключи връзката. Но не се отчайвайте, този сложен интервал скоро ще завърши.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 24-30 Януари, 2022: Не може да се каже, че целият интервал ще бъде съразмерен и спокоен. До средата на седмицата вашето успокоение ще бъде нарушено от някои компликации. Прекарвате прекалено много време един с различен, забравяйки за работата и околните, които постоянно ви припомнят за себе си. Много е евентуално да обвинявате колегата си за доста усложнения. Ако връзката ви е станала скучна, пробвайте се да я разнообразите или да останете сами за известно време. Претеглете всички плюсове и минуси, помислете, този сътрудник за вас ли е, подготвени ли сте да споделите бъдещия си живот с него?!

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 24-30 Януари, 2022: През този интервал двойките ще се оправят с проблемите, от които им е дотегнало. Заради желанието им да се оправят с това задължение, връзките ще бъдат обтегнати. В последна сметка, за вас е значимо да се чувствате свободни и спокойни и всевъзможни кавги и спорове ще ви натоварват. Свободните лъвове още не са склонни да основават нови познанства. В идните дни ще има и благополучие, и естетика и комфорт във вашите връзки. Необвързаните ги чака доста непредвидени срещи, които могат да прераснат в дълга и сериозна връзка. А фамилните двойки още веднъж ще бъдат заобиколени от напрегнати моменти. Бъдете търпеливи и спокойни. Този сериозен интервал няма да е дълъг. Скоро ще се почувствате постоянни във връзката ви.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 24-30 Януари, 2022:  Мислили ли сте да разнообразите връзката си? Опитайте се да я обогатите с нови страсти, като общи занимания отвън дома или пътувания измежду природата. Тези действия ще ви оказват помощ да поддържате баланс с рутинните и от време на време скучни действия, които ще имате понякога през този интервал. Вашият съюз ще премине през интервал, който ще бъде изпълнен с трудности. Основният препъни камък ще бъде желанието на един от сътрудниците да разнообрази живота си благодарение на несериозни дейности. Не се знае, дали това прелъщение ще докара до освен това. Флиртът в профил ще провокира доста недоразумения и искания. За Девите, които към момента не са намерили сътрудникът в живота, не се чакат промени през първата половина на седмицата.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 24-30 Януари, 2022: Това е времето, когато и двамата имате потребност от малко отмора един от различен. Вземете нещата в свои ръце, не предизвиквайте разногласия – това е единственият метод да оцелеете в този сложен интервал. За самотните Везни се предсказва обещаващо запознанство, което ще прерасне в прелестно възприятие. Периодът ще донесе дълго чакана наслада на влюбените. Двойките ще плуват в море от обич и съгласие. Трудности в връзките не се чакат. Съдбата също ще реагира позитивно на свободните Везни през този интервал. Ще бъдете толкоз привлекателни, че флиртът и забавните срещи ще се трансфорат в чести събития в живота ви.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 24-30 Януари, 2022:  Спорове и недоразумения постепенно ще ви отдалечат от колегата. Причината за тези компликации ще бъдете и двамата, тъй като и за двама ви е значимо кой да бъде водач. Може би не би трябвало да налагате възгледите си на колегата си, само че е по-добре да намерите компромис, тъй като това е единственият метод да поддържате мир и естетика. Средата на интервала ще ви зарадва с идилия и уют. Всички проблеми, които се пробваха да унищожат вашия съюз, ще наподобяват смешни и нелепи. Може да възникне различен проблем в връзките. Не сте удовлетворени от спокойна среда и търсите пристрастеност и прочувствени прекарвания. Е, тогава давайте! Внесете цвят във връзката ви, излизайте по-често, а не просто да си седнете у дома пред тв приемника.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 24-30 Януари, 2022: Обвързаният Стрелец ще бъде по-добър от всеки път: схващане, топлота, деликатност – това дават звездите през този интервал. Необвързаният Стрелец не би трябвало да търси сътрудник за цялостен живот през тези дни – надали ще има дълга и сериозна връзка. Но има доста благоприятни условия за флирт. Сега е време за нови завършения. Свободният Стрелец е единствено на един хвърлей от обещаващ прочут. Но за фамилните двойки тази картина е извънредно друга. Желанието да се потопите в света на срещите и съблазняването може да докара до съществени проблеми в дълготрайните връзки.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 24-30 Януари, 2022: В последна сметка би трябвало да докажете възприятията си един на различен. Не се опасявайте от това тестване на ориста. Но в случай че в фамилията има раздори, тогава сходни връзки могат да бъдат под въпрос, което ще ви даде ясни знаци да разберете дали имате бъдеще или не. Свободните Козирози имат всички шансове да намерят същинската обич, без даже да чакат или подозират за това. За обвързаните двойки се обрисува идилия и естетика. Това ще бъде интервал на сантиментални дни. Съдбата е благосклонна към Козирозите, тъй като ви чакат забавни познанства и среща с съвършен сътрудник.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 24-30 Януари, 2022: Лека и непринудена визия ще стопли душата ви. Дори от време на време ще наподобява, че тези прелестни усеща са безконечни и нищо не може да унищожи съвършената ви двойка. Вероятно си мислите, че в този момент е моментът за формален брак. Идилията във вашия съюз ще продължи доста дълго. Но могат да зародят някои компликации, което е в реда на нещата. Причината за доста разногласия ще бъде желанието ви да поемете водеща роля във връзката. Не е нужно да „ дърпате одеялото “ върху себе си от самото начало, уважавайте колегата си и неговата позиция. Свободният Водолей заемат позицията на сериозен прелъстител, с доста забавни срещи и изкусителни оферти. Бъдете деликатни, може би измежду тях ще намерите любовта, за която сте мечтали.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 24-30 Януари, 2022: Ще желаете да подарите на колегата си огромна изненада или подарък, тъй че той/тя да се възхищава и прави оценка вашето наличие. През този интервал ще бъдете доста привлекателни и очарователни, звездите ви обсипват със звезден прахуляк, който ще притегли вниманието на противоположния пол. Но внимавайте, не забравяйте, че в случай че сте във връзка и си позволите нещо в допълнение, даже и просто флирт, играта не е във ваша изгода. Не карайте колегата си да ревнува, тъй като кавгите и споровете в този случай са неизбежни. За необвързаните Риби началото на интервала ще донесе обещаваща среща, която ще донесе доста позитивни страсти. И единствено от вас ще зависи дали срещата ще бъде флирт или ще прерасне в сериозна връзка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР